Wat u moet doen als u het bericht "Account value missing" ziet

De oorzaak:

Directe terugbetalingen vergoedingen kunnen niet worden geëxporteerd naar Exact Online. Dus als u ze probeert te exporteren, krijgt u deze foutmelding te zien.

De oplossing:

• Kies in de toekomst, indien mogelijk, voor directe terugbetalingen in plaats van externe terugbetalingen. Lees hier meer over de verschillen tussen directe en handmatige vergoedingen.

• Het is niet mogelijk om handmatige vergoedingen te exporteren naar Exact. Ons supportteam kan deze regels echter handmatig verplaatsen van uw wachtrij "Niet geëxporteerd" naar "Geëxporteerd". Nogmaals, ze worden niet echt verplaatst naar Exact, maar ze staan in ieder geval niet in uw wachtrij voor Onverwerkte facturen. Neem contact op met de lijst van handmatige vergoedingen en we zullen deze voor u verplaatsen naar de geëxporteerde wachtrij. Aarzel ook niet om feedback te geven.