Rekisteröidy ja varmista tunnuksesi, jotta voit käyttää Pleoa

Kun rekisteröidyt Pleoon, luot samalla uuden yritystilin. Jos yritykselläsi on jo olemassa oleva Pleo-tili, johon haluat liittyä, yrityksen adminin on kutsuttava sinut sinne.

Luo uusi Pleo-yritystili

1. Siirry sivustolle Pleo.io
  2. Klikkaa Aloita
  3. Kirjoita työsähköpostiosoitteesi
  4. Noudata näytön ohjeita ja suorita rekisteröinti loppuun
  5. Kun olet rekisteröitynyt, varmista, että suoritat vahvistusprosessin

Vahvistus

Jotta voimme noudattaa Due Diligence -prosessiamme, meidän on vahvistettava sinut ennen kuin voit aloittaa Pleo-tilisi käytön.  Klikkaa Jatka kohdan Vahvista yrityksesi vieressä ja täytä kaikki pyydetyt tiedot.

Mitä seuraavaksi tapahtuu?

Kun olet lähettänyt vahvistusdokumenttisi, Compliance tiimimme tarkastaa ne yleensä 2–4 arkipäivän kuluessa. Jos vahvistuksen suorittamiseen tarvitaan lisätietoja, saat sähköpostin, jossa pyydetään toimittamaan lisää tietoja. Tämän sähköpostin kautta voit ladata pyydetyt tiedot tai asiakirjat Pleo-sovelluksessa.

Hyvä tietää:

• Jos sinulta pyydetään henkilöllisyystodistusta:
    • Varmista, että lähetetty asiakirja on tällä hetkellä voimassa eikä se ole vanhentunut
    • Ota kuva koko asiakirjasta ja lataa se värillisenä Pleo-sovellukseen
  • Jos omistajuusasiakirjaa pyydetään, varmista että siinä on
    • kaikki omistuksen tasot yksittäisiin osakkeenomistajiin asti
    • yrityksen johtajan, juristin tai kirjanpitäjän allekirjoitukset
    • päiväys viimeisten 12 kuukauden ajalta.