Procountor integraation käyttöönotto

Opi miten otat Procountor integraation käyttöön saumattoman kulujen vientikokemusta varten

Olemme innoissamme voidessamme tarjota suoran integraation Procountorin kanssa ja näin taata että kaikki kulut päätyvät oikeaan paikkaan kirjanpidossasi.

Huom: Jotta voit käyttää integraatiota tulee sinun activoida “Procountor API lisenssi” Procountor tililläsi.

Yhdistä Pleo Procountoriin ?

• Klikkaa Asetukset

• Valitse Kirjanpito

• Valitse Procountor saatavilla olevista vaihtoehdoista

• Salli integraatio klikkaamalla yhdistä

• Käytä Procountor tunnuksiasi ja valitse yritys minkä haluat yhdistää

• Valitse Pleo tilillesi vastatili (Suosittelemme luomaan uuden tilin luomista Pleo kuluille)

• Valitse Pleo tilillesi vastatili Pleo Taskukuluillesi (alla käytämme "Liabilities to employees").

Aseta Kategoriat ja ALV koodit

Suosittelemme että asetatte kategoriat heti ja linkitätte oikeat ALV koodit, jotta tiedot Pleossa ovat yhdenmukaiset Procountorin kanssa.

• Klikkaa nimeäsi vasemmassa alakulmassa ja valitse asetukset

• Valitse kirjanpito

• Mene Kategorioihin ylävalikosta

• Luo kategoriat kulutyypeille joihin Pleoa käytetään

• Linkkaa kategoriat oikeisiin kirjanpidon tilikoodeihin ja ALV koodeihin mitkä tuodaan Procountorista

Tuo Dimensionit Tageiksi

Voit tuoda dimensionit kuten kustannuspaikat tai projektit Procountorista Pleoon, jotta työntekijät voivat tägätä kulun oikealla informaatiolla.

• Mene Tageihin ylävalikosta Kirjanpitoasetuksissa

• Luo Tagi ryhmä ja nimeä se oikean Procountor Dimensionin mukaan

• Klikkaa tuo ja valitse Procountor Dimensionit

• Valitse Dimensionit jotka haluat tuoda

Kaikki kunnossa!

Mitä nyt?

Suosittelemme että asetatte kategoriat heti ja linkitätte oikeat ALV koodit, jotta tiedot Pleossa ovat yhdenmukaiset Procountorin kanssa.

Lue lisää aiheeseen liittyviä artikkeleita

Kategorioiden Määrittäminen ✈️

Pleo Tasku Adminille

Tiimin jäsenten Pleo tasku