Ota käyttöön Netvisor Vienti

Olemme innoissamme voidessamme tarjota Netvisor räätälöidyn csv tiedoston, jotta taataan kulujen päätyminen oikeaan paikkaan kirjanpidossasi.

Valitse Netvisor Vienti formaatiksi

Tiedoston Käyttöön Ottaminen

Kun olet ottanut formaatin käyttöön, voit asettaa oikeat kirjanpitotilit.

• Syötä Pleo tilin vastatilin numero. (Suosittelemme luomaan uuden kirjanpitotilin Pleo kuluille kuten loisit uudelle pankkitilille)

• Syötä vastatili Pleo taskukuluille. Tämä toimii “siirtymä tilinä” johon taskukulut kirjataan kunnes ne on palautettu.

• Viimeiseksi, lisää oikea ALV tilinumero normaaleille kuluille, yleensä tämä on 1763 Netvisorissa.

Luo Vero Koodit

Kun olet valinnut tilit, voit luoda verokoodit joita tahdot käyttää ALV raportointiin kirjanpidossasi. Suosittelemme luomaan yhden koodin jokaiselle ALV koodille, ja yhden koodin käännettyä ALV varten kuten näytetty alla.

Netvisor käyttää koodia “KOOS” kotimaisille ALV:lle ja “EUOS” käännetylle ALV:lle.

Tuo kirjanpito data Netvisoriin

Kun viet kulusi Pleosta, voit tuoda ne Netvisoriin seuraavia askelia noudattamalla:

1. Netvisorissa, klikkaa yrityksesi nimeä vasemmassa yläkulmassa ja valitse Data tuonti / Data Import.

2. Valitse “Kirjanpito tuonti / Accounting Import” pudotusvalikosta. Pidä “;” erottajana ja lataa csv-tiedosto jonka veit Pleosta.

3. Valitse oikea dataominaisuus jokaiseen 8 kolumniin, kolumnin nimen mukaisesti. Klikkaa “Update / Päivitä” ja sitten Ready / Valmis.

4. Kohdassa “Linkkaa tilin tiedot” valitse “Ehdota Valinnat / Suggest Selections”. Netvisorin pitäisi automaatisesti matchata kaikki tilinumerosi Netvisori tilikarttasi kanssa.

5. Klikkaa tuo data.

Valmista!

Jos haluat liittää kuitut kuluihisi Netvisorissa, mene Voucherit kohtaan ja klikkaa “Lisää liite / Add attachment”. Valitse vastaava kuitti ladatusta Pleo tiedostosta. Mene seuraavaan Voucheriin ja toista.

Muita tärkeitä asetuksia