Anmodninger om databeskyttelse

Anmodning om kopi eller sletning af gemte data

Hvis du er en eksisterende Pleo-bruger, skal du få administratoren til at tage kontakt på dine vegne.

Sådan får du oplysninger om de data, Pleo har registreret om dig, eller sådan får du Pleo til at slette alle gemte data:

1. Kontakt [email protected].
    • Angiv dit fulde navn.
    • Den e-mailadresse, der er registreret hos Pleo
    • Virksomhedens navn
  2. Pleo kan kræve yderligere oplysninger til verificeringsformål, så sørg for at svare på eventuelle spørgsmål fra datateamet.

Indsigelse mod databehandling

Hvis du ønsker at gøre indsigelse imod nogen form for databehandling, kan du kontakte [email protected]

BEMÆRK! Behandling af persondata er påkrævet, for at Pleo kan levere tjenesterne. Indsigelse mod databehandlingen efterkommes kun i et begrænset antal tilfælde.

Spørgeskema til leverandører

Kontakt [email protected], hvis din virksomhed kræver, at Pleo skal udfylde et spørgeskema om leverandørcompliance

Har du brug for flere oplysninger?

Få flere oplysninger om, hvordan Pleo håndterer privatliv og GDPR. Fandt du ikke det, du ledte efter? Kontakt [email protected] med eventuelle spørgsmål.