Ekstra gebyrer på transaktioner

Nogle forhandlere opkræver muligvis et ekstra gebyr (forhandlergebyr), når du betaler med et firmakort, for at dække udgifter til korthåndtering.

Forhandlerne skal gøre opmærksom på disse gebyrer og få din godkendelse til at opkræve dem. Da gebyrerne normalt ikke føjes til kvitteringen, sker dette normalt på betalingstidspunktet. Du vil blive anmodet om at godkende betalingen på kortterminalen, og det ekstra gebyr vil fremgå af den kvittering, der udskrives på kortterminalen.

Det er forhandlerens beslutning, om disse ekstra gebyrer skal opkræves. Hvis du vil undgå forhandlerens tillægsgebyrer, kan du, inden du foretager et køb, spørge den specifikke forhandler, om vedkommende opkræver dem.