Hvordan ændrer jeg en e-mailadresse i Pleo?

Af en eller anden grund er din arbejdsmail blevet ændret, og du skal opdatere alle de relevante systemer, du bruger til dine daglige opgaver, herunder dit værktøj til styring af udgifter.

I denne artikel vil vi dække:

Hvem kan ændre en e-mail-adresse

For at holde konti så sikre som muligt hos Pleo er supportteamet de eneste, der har tilladelse til at foretage ændringer af e-mail-adresser på kontoen.

• Administratorer og bogholdere kan anmode om en e-mailændring for enhver medarbejder i virksomheden.

• Alle brugere kan anmode om en e-mailændring for sig selv, men ikke for en anden bruger.

Bemærk: Betingelsen for at ændre e-mails er, at brugeren forbliver den samme. Samme bruger, anden e-mailadresse. Hvis det vil være en ny bruger, skal du invitere den nye bruger.

Sådan ændrer du en e-mail-adresse

Hvis du har brug for at ændre din e-mailadresse, skal du blot kontakte support med den nye e-mailadresse, så de kan få den ændret på din konto for dig. Support vil håndtere alt for dig.

Du kan se, hvordan du kontakter support her.