Sådan opretter du en Pleo-konto

Velkommen! I denne artikel beskrives følgende:

Hvis du bare leder efter information og ikke er sikker på, om du vil tilmelde dig endnu, skal du rulle længere ned for at få en opsummering af:

Sådan opretter du en Pleo-konto

1. Gå til Pleo.io

2. Klik på Kom i gang

3. Tilmeld dig med din firma e-mail

4. Når du har tilmeldt dig, modtager du en e-mail med et link til at oprette din konto og gennemføre verificeringsprocessen.

Hvis du har forsøgt at tilmelde dig med et offentligt e-mail-domæne, som ikke er en Gmail-konto (f.eks. Yahoo), bedes du kontakte os på [email protected] eller kontakte vores supportteam, så hjælper vi dig med at komme i gang.

Sådan fungerer prøveperioden

Den gratis tre ugers prøveperiode tæller ned fra den første dag, hvor der kommer penge ind på din Pleo Wallet. Som standard vil din konto være på Essential-planen. Når prøveperioden er slut, vil du ikke blive opkrævet betaling for et betalt abonnement (medmindre du proaktivt har valgt at købe et abonnement). Du kan altid vælge at ændre dit abonnement eller lukke din konto.

Hvad er Pleo?

Pleo er en udgiftsløsning til moderne teams. Her er nogle af de vigtigste fordele:
  • Firmakort til medarbejdere: Både virtuelle og fysiske kort, som kan føjes til Apple Pay, Google Pay og MobilePay.

• Fakturabetalinger (til vores britiske kunder)

• Sporing og tilbagebetaling af private udlæg

• Kørselsregistrering i forbindelse med forretningsrejser

• Kvitteringsfinder til mail: Pleo finder automatisk kvitteringer i din indbakke of matcher dem med de korrekte udgifter (Pleo Fetch)

• Digitale kvitteringer direkte i Pleo-appen (læs om vores Storebox-integration)

• Direkte integration med gængse regnskabssystemer

Pleo er ikke en bank. Men som en finansiel institution overholder vi lignende love om økonomisk sikkerhed og privatliv.

Hvem er Pleo er

Pleo er til momsregistrerede virksomheder såvel som foreninger og velgørende organisationer. Vores udgiftsløsning er i øjeblikket tilgængelig i:

• Østrig

• Belgien

• Danmark

• Estland

• Finland

• Frankrig

• Tyskland

• Irland

• Luxembourg

• Holland

• Portugal

• Spanien

• Sverige

• Storbritannien

Pleo er også tilgængelig for registrerede enkeltmandsvirksomheder i Danmark, Finland, Tyskland, Holland, Sverige og Italien.