Godt at vide, før du går i gang:

• Bemærk, at Pleo kun understøtter den version, der hostes direkte af Microsoft – ikke af en partner. Hvis du har adgang til din konto via https://businesscentral.dynamics.com, hostes din version direkte af Microsoft.

• Bemærk desuden, at vi i øjeblikket heller ikke understøtter Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations.

• Hvis nedenstående instruktioner ikke virker for dig, venligst kontakte vores supportteam. Dette kan være tilfældet, hvis du har en brugerdefineret Business Central.

Denne artikel forklarer:

• Hvad du skal gøre, før du forbinder Pleo og Business Central

• Hvordan du opretter forbindelse

• De data, der synkroniseres mellem Pleo og Business Central

Det skal du gøre, før du opsætter integrationen:

• Hvis du ønsker, at der automatisk skal tildeles en modkonto til dine Pleo-kortudgifter, skal du oprette en modkonto (også kendt som et balanceringskontonummer) i Business Central. Det skal være en generalregnskabskonto. Hvis du bruger Pleo Pocket, kan du også oprette en ekstra modkonto til refusioner.

• Har du brug for at oprette en ny generel journalskabelon i Business Central til at basere dine Pleo-journaler på? Hvis ja, er der en lille særhed. Den nye skabelon, du opretter, skal komme først i alfabetisk rækkefølge på listen over generelle skabeloner. Lad os sige, at du kalder din journal for "Pleo", og der findes en anden generel journalskabelon, der hedder "Kasse". Omdøb Pleo-journalskabelonen, så den kommer først i alfabetisk rækkefølge (f.eks. "APleo") på listen over generelle journalskabeloner.

Forbind Business Central og Pleo

1. Klik på dit navn nederst til venstre, og vælg "Indstillinger".

2. Gå til "Regnskab".

3. Vælg "Microsoft Dynamics 365 Business Central" fra de tilgængelige indstillinger.

4. Du vil blive bedt om at oprette forbindelse til din Microsoft Dynamics 365 Business Central-konto med Pleo på en separat side.

5. Log ind, og giv din Pleo-app tilladelse til at få adgang.

6. Du sendes nu tilbage til Pleo, og integrationen er nu forbundet.

Hvilke data synkroniseres mellem Pleo og Business Central?

• "Kategorier" i Pleo afspejler din kontoplan i Business Central. Når du opretter dine kategorier, efter at du har aktiveret integrationen, afspejler drop-down-menuen i Pleo automatisk dine kontonumre i Business Central. Når det er sagt, skal du give den specifikke kategori (kontonummer) et navn. Navnet skal være let at genkende for medarbejderne, når de tildeler detaljer til deres Pleo-indkøb.

• "Tags" i Pleo afspejler dine dimensioner i Business Central.