Sådan føjer du papirkvitteringer til dine udgifter i Pleo

Sådan fungerer det

1. Du modtager en notifikation fra Pleos mobilapp i det øjeblik, du foretager et køb med dit Pleo-kort.

2. Når du klikker på notifikationen, åbnes kameraet på din telefon.

3. Tag et billede af kvitteringen, og upload det til appen.

Kvitteringen vil automatisk blive parret med den rigtige transaktion og kategoriseret. Du og dit teams godkender(e) kan se transaktionen samt den kvittering, du har uploadet til Pleo.

Godt at vide

• Sørg for, at du har slået notifikationer til i/for din Pleo-app:

• Hvis du ønsker at tilføje kvitteringen på et senere tidspunkt, kan du bare åbne Pleo-mobilappen eller gå til Pleo i din webbrowser, klikke på udgiften og derefter på "+". Herfra kan du uploade din kvittering til Pleo.

Mobilappen:

Webbrowser: