Sådan tilføjer du kunder fra Partner Portal

Hvis din kunde ikke bruger Pleo endnu, kan du se her, hvordan du kan invitere dem til Pleo.

1. Log ind på Partnerportal.

2. Gå til Kunder.

3. Klik på Onboard kunde (den sorte knap i øverste højre hjørne).

4. Indtast navn og e-mail på den person, der skal være din kundes Pleo-kontoadministrator.

5. Vælg antallet af medarbejdere.

6. Du kan søge efter kunder ved at indtaste deres registrerede navn og vælge dem fra drop down-menuen.

7. Klik på Fortsæt.

Når de er blevet tilføjet, vil du blive sendt videre til den velkendte Pleo-grænseflade. Her kan du påbegynde det næste skridt, som er verificeringsprocessen.

Hvis din kunde allerede har en Pleo-konto, kan de oprette forbindelse til dit regnskab ved at invitere dig som ekstern bogholder.