Att lägga till dina klienter

Om din klient inte använder Pleo ännu kan du bjuda in dem på följande sätt.

1. Gå till Partner-portalen.

2. Gå till Klienter.

3. Klicka på knappen Registrera klient i det övre högra hörnet.

4. Ange uppgifter om den person som ska fungera som administratör för din klients konto.

5. Ange företagets storlek (detta kan hjälpa redovisningskonsulter att uppskatta hur mycket arbete som behövs för varje klient).

6. Börja skriva in företagets namn och klicka på rätt namn i listan.

7. Klicka på Fortsätt.

Allt är klart! När de lagts till skickas du till det välbekanta Pleo-gränssnittet. Här kan du påbörja nästa steg, verifieringsprocessen.

Om din klient redan har ett Pleo-konto kan de anslutas till din Partner-portal genom att bjuda in dig som extern redovisningskonsult från sitt konto.