Sådan verificerer du nøglepersoner i virksomheden

Hvem skal verificeres?

Personer, der direkte eller indirekte ejer eller kontrollerer over 25 % af andelene eller stemmerettighederne i en virksomhed, herunder direktører, bestyrelsesmedlemmer og ejere, skal verificeres.

Derudover vi skal bruge virksomhedens seneste årsregnskab og referatet fra den seneste generalforsamling.

Elektronisk verifikation

For at kunne udføre den elektroniske verifikation (via tredjepartsudbyderen Trulioo) skal vi bruge følgende oplysninger:

• Fødselsdato

• Nuværende adresse

• CPR-nummer

Hvis den elektroniske verificering ikke kan gennemføres, skal du uploade dokumenter, der bekræfter nøglepersonernes identitet og adresse.

1. Officiel billedlegitimation

Tag et farvebillede af dit ID, f.eks. pas eller kørekort. Indscannede og sort/hvid-billeder samt beskærede billededer godkendes ikke. Tjek, at udløbsdatoen for ID'et ikke er overskredet.

2. Adresselegitimation

Du kan benytte dit sygesikringsbevis, forsiden af din forskudsopgørelse fra SKAT eller et legitimt brev.

Hvis du benytter et brev som dokumentation på din adresse, skal det være dateret indenfor de seneste 3 måneder. Vi godkender følgende breve som dokumentation på adresse (hvis det uploades som ubeskåret farvebillede):

• Breve fra det offentlige (f.eks. forsiden af din forskudsopgørelse fra SKAT) eller kontoudskrifter fra din bank).

• El-, vand- og varmeregninger eller ligende.

• Telefonregninger accepteres ikke.

3. Indsend dokumenterne til Pleo

Har du indsamlet alle dokumenterne, der skal bruges til at verificere din identitet og din adresse? Fedt! Så mangler du bare at sende dem til din virksomheds Pleo-administrator.

Tip: Du kan spare tid ved at sende dokumenterne direkte i billedfilerne til virksomhedens Pleo-administrator.

Når Pleo-administratoren har modtaget dokumenterne, skal han eller hun uploade dem på app.pleo.io/company-verification. Det kan gøres både fra computeren og mobilen – hvad end der fungerer bedst for jer.

Hvad skal Pleo med al denne dokumentation?

Indsamling af dokumenter til verificering af identitet og adresse for nøglepersoner i virksomheden hjælper os med at imødekomme det samfundsmæssige ansvar og juridiske krav, vi har som finansiel institution.

Pleo er underlagt lov om forebyggende foranstaltninger mod hvidvask og finansiering af terrorisme. Derfor skal vi udføre “KYC"-kontrol (Know Your Customer) for alle vores kunder ved at verificere virksomheden og dennes nøglepersoner. Det er med til at holde Pleo sikkert for alle vores kunder.

Information omkring brugen af jeres data kan findes i vores Privatlivspolitik. For yderligere spørgsmål, kontakt [email protected].

Tak for din forståelse.