Hvad er en gyldig kvittering?

Hvad er kravene for at en kvittering eller faktura er gyldig?

Når du tager billeder eller skærmklip af kvitteringer, skal du sørge for, at alle oplysninger er inkluderet og at de kan læses. Tag gerne flere billeder hvis nødvendigt og inkluder følgende:

• Navnet på forhandleren eller CVR-/momsnummeret

• Udstedelsesdato

• Det købte produkt/den købte ydelse

• Momsbeløbet og det samlede beløb

Dette er de grundlæggende krav til kvitteringer, men vær opmærksom på, at kravene til fakturaer kan variere. Kontakt din bogholder for at få mere at vide om, hvad de specifikke krav er.

Læs andre relaterede artikler ?

Jeg fik ikke en kvittering
Upload af en e-mailkvittering