Hoe wijzig ik een e-mailadres in Pleo?

Om welke reden dan ook is uw werkmail veranderd en moet u alle relevante systemen die u gebruikt voor uw dagelijkse taken bijwerken, inclusief uw tool voor onkostenbeheer.

In dit artikel behandelen we

Wie kan een e-mailadres wijzigen?

Om accounts bij Pleo zo veilig mogelijk te houden, is het supportteam de enige die toestemming heeft om e-mailadressen in het account te wijzigen.

• Admins en boekhouders kunnen voor elke werknemer van het bedrijf een e-mailwijziging aanvragen.

• Elke gebruiker kan een e-mailwijziging voor zichzelf aanvragen, maar niet voor een andere gebruiker.

Opmerking: De voorwaarde voor het wijzigen van e-mails is dat de gebruiker hetzelfde blijft. Dezelfde gebruiker, ander e-mailadres. Als het een nieuwe gebruiker wordt, moet u de nieuwe gebruiker uitnodigen.

Een e-mailadres wijzigen

Als u uw e-mailadres moet veranderen, neem dan contact op met support met het nieuwe e-mailadres, zodat zij dit op uw account voor u kunnen veranderen. Support zal alles voor u afhandelen.

U kunt hier zien hoe u contact opneemt met support.