Aktivér negativ Wallet-saldo med Reserve

Med Pleo Reserve er det muligt at have en negativ Wallet-saldo. Det betyder, at du slipper for at bekymre dig om, hvorvidt der er nok penge i din Wallet til at betale for større køb, og du kan bruge dit Pleo-kort, mens du venter på din første Wallet-opfyldning.

Enhver negativ saldo i din Wallet modregnes automatisk den næste automatiske opfyldning af din Wallet.

Bemærk: Funktionen er i øjeblikket tilgængelig i Storbritannien, Tyskland, Sverige og Danmark.

Sådan aktiverer du Pleo Reserve

1. Gå til Wallet
  2. Klik på Administrer Wallet
  3. Gå til Automatisk opfyldning ved lav saldo
    1. Aktivér automatisk genopfyldning (hvis du ikke allerede har gjort det)
    2. Sæt kryds i boksen Brug denne Reserve, mens overførslen er under behandling
    3. Opsæt en Reserve-grænse inden for følgende intervaller:
      • Storbritannien: 2.000-50.000 GBP
      • Tyskland: 2.000-50.000 EUR
      • Sverige: 20.000-500.000 DKK
      • Danmark: 15.000-370.000 DKK

Værd at vide:

• Hvis du ikke kan se afkrydsningsfeltet for Pleo Reserve, er funktionen i øjeblikket ikke tilgængelig for dig
  • Du kan til enhver tid deaktivere Reserve eller ændre din Reserve-grænse under Opfyldning ved lav saldo

Udgifter i forbindelse med Pleo Reserve

Reserve er i øjeblikket gratis, men der pålægges et årligt overtræksgebyr, hvis din Reserve-saldo er overskredet i mere end 7 dage:

• UK: 8 %
  • Tyskland: 15 %
  • Sverige: 10 %
  • Danmark: 11,75 %

Har du svært ved at betale dit overtræk tilbage?

Kontakt [email protected] for at drøfte dine tilbagebetalingsmuligheder.