Introduktion till Partnerportalen

Vad är Partnerportalen?

Partnerportalen är den plats där våra partnerföretag har tillgång till sina kunders Pleo-konton. Vissa företag sköter sin egen bokföring, men många är beroende av externa redovisningsbyråer för att hantera företagets utgifter. En del av dina kunder kanske redan använder Pleo. För de som inte gör det, kan du som partner erbjuda dem rabatterade priser för de betalda Pleo-prisplanerna.

Här är en kort översikt över hur Partnerportalen ser ut för en administratör:

Varför skulle du behöva komma åt dina kundernas Pleo-konton?

Beroende på den åtkomsttyp du har till dina kunders konton kan du behöva:

Hur kan du bli partner?

Ansök om att bli Pleo-partner på den här sidan. Så snart du har registrerat dig får du ett e-mail med ett förinspelat webbinarium som förklarar hur vi arbetar med partners. När du har tittat på webbinariet får du ett uppföljningsmejl med ett preliminärt avtal.

Vad behöver du göra när du väl är partner?

Så här kan du:

Hur kan du skapa ett Pleo-konto för ditt eget företag?

Du har redan hanterat Pleo-konton för dina kunder för en tid. Och du är såld. Nu vill du själv börja använda Pleo för att hantera din egen redovisningsbyrås kostnader och utgifter. Så här gör du:

1. Gå till menyn Kunder i Partnerportalen.

2. Klicka på bannern där det står "Skapa konto nu".