Varför har jag blockerats att använda Pleo som administratör?

Om vi inte kan fakturera ditt Pleo-konto på grund av brist på pengar visas en skärm med tre alternativ:

• Fyll på din wallet: Du ser också dina bankuppgifter så att du kan föra över pengar till ditt Pleo-konto. Om du vill se hur lång tid överföringar tar kan du kolla in den här artikeln här.

• Avsluta kontot: Det här alternativet skickar ett chattmeddelande till vårt supportteam som kan hjälpa dig att stänga kontot.

• Du kan också enkelt ta kontakt med vårt supportteam om du har ytterligare frågor genom att trycka på ”Prata med oss” längst ner på sidan.

När du har gjort överföringen ser du följande skärm. Du kan använda Pleo igen så snart som överföringen är klar.