Hur det fungerar

1. Du kommer att få en avisering i din Pleo-mobilapp när du gör en transaktion med ditt Pleo-kort.

2. När du klickar på meddelandet öppnas kameran på din telefon.

3. Ta ett foto på kvittotoch ladda upp det!

Kvittot kopplas ihop med rätt transaktion och kategoriseras. Du och dina teamledare kan se transaktionen och kvittot du laddade upp till Pleo

Bra att veta

• Obs: se till att du har aktiverat aviseringar för din Pleo-app

• Om du vill lägga till ett kvitto i efterhand kan du helt enkelt öppna Pleo-mobilappen eller gå till Pleos webbsida, klicka på kostnaden och välj + ikonen. Härifrån kan du ladda upp ditt kvitto till Pleo.

Mobilappen:

Webbsida: