Den bästa upplevelsen får du genom att ansluta Pleo till ett av de bokföringsprogram vi integrerar med. Då går det smidigast att hantera din kunds företagsutgifter.

Importera enkelt dina kunders kategorier, projekt och ekonomiska inställningar till Pleo. Och när du är klar? Exportera all den informationen till bokföringen med ett enkelt klick.

Vi har medvetet sett till att utgifter i Pleo inte automatiskt synkas med bokföringen – för att du ska ha fullständig kontroll över vad som hamnar i dina kunders konton och när.

Här hittar du installationsguider för våra vanligaste integrationer: Xero, QuickBooks, e-conomic, Billy, Fortnox, Visma eEkonomi.