Lägg till administratör(er) och teammedlemmar

Den första administratören

Den första personen du bjuder in till din kunds konto kommer att få administratörsbehörighet.

Det innebär att hen kan lägga till teammedlemmar, organisera avdelningar, ladda företagets Wallet, beställa kort. Personen kommer helt enkelt ha fullständig kontroll och överblick över kontoinställningarna.

Kontakten kan läggas till antingen före eller efter verifieringsprocessen.

När kundens företag har verifierats måste du (eller administratören) lägga in teammedlemmarna i Pleo. Det kan handla om allt från en handfull medarbetare till hela företaget.

Lägg till medlemmar

1. Navigera till Användare
  2. Klicka på Lägg till användare
  3. Följ anvisningarna

Tips! För att lägga till flera kontakter i bulk kan du kopiera/klistra in namn och mailadresser. Klicka på Bjud in så skickas en inbjudan via mail till allihop.

Bra att veta:

• Om inbjudan misslyckas, dubbelkolla att det inte finns några tomma utrymmen i varje ände av mailadresserna.
  • Ett virtuellt Pleo-kort blir tillgängligt direkt för medarbetaren när hen accepterar sin inbjudan och aktiverar det i sin Pleo-app.

Flera administratörer

Du kan ha flera administratörsroller per företag och du kan alltid lägga till eller ta bort administratörer vid behov.

1. Bjud in användaren till Pleo
  2. Navigera till Användare
  3. Välj profilen för den användare du vill göra till administratör
  4. Ändra deras roll till Administratör