Första överföringen till Pleo

Vi rekommenderar att du för över pengar till din kunds Pleo Wallet så snart deras företag har verifierats.

Om du inte har behörighet att göra detta för din kunds räkning, rekommenderar vi att du bjuder in en administratör som kan hantera deras konto. Se hur du gör det här

Överföringen bör komma från kundens företagskonto i form av en vanlig banköverföring.

Om du vill föra över pengar går du bara till Wallet från huvudmenyn och klickar på Påfyllning, där dina anpassade Pleo-bankuppgifter kommer att synas. Öppna din bank i en annan flik i webbläsaren och gör en banköverföring med de nya kontouppgifterna för mottagaren.

Och det är allt! Du kommer att få ett e-postmeddelande så snart pengarna har hamnat på din kunds Pleo Wallet.

Såhär kommer uppgifterna om banköverföringen att se ut på skärmen i webbappen: