Ändra åtkomstnivå för en redovisningsbyrån

Så här ändrar du åtkomstnivån för en redovisningsbyrån:

1. Navigera till Användare
  2. Klicka på Redovisningskonsult
  3. På menyn med tre punkter klickar du på namnet på redovisningsbyrån
  4. Välj Ändra åtkomstnivå

Bra att veta: Du har också möjlighet att koppla från redovisningspartner. Tänk på att det inte går att återställa en frånkopplad partner.

Ta bort en kund – för redovisningskonsulter

Det är enbart administratören av redovisningsbyrån som kan ta bort kunder.

Ta bort en kund:

1. Gå till Partnerportal
  2. Klicka på Kunder
  3. Klicka på menyn med tre punkter bredvid den kund du vill koppla från
  4. Välj Visa detaljer
  5. Klicka på Koppla från kund