Så här synkar du Pleo med TravelPerk

Varför ska du aktivera Pleos TravelPerk-integration?

Så att du och dina kollegor inte behöver ladda upp kvitton manuellt när ni bokar tjänsteresor.

Aktivera TravelPerk-integrationen

Den är tillgänglig för alla Pleos kunder utan extra kostnad. För att aktivera integrationen behöver du bara administratörsrättigheter för företagets Pleo- och TravelPerk-konton.

Bra att veta:

• Du måste ha en Essential / Advanced plan hos TravelPerk.

• Du behöver ett verifierat Pleo-konto för att använda TravelPerk-integrationen.

• Du kan ta bort Pleo med TravelPerk genom att klicka på Återkalla behörighet på sidan Funktioner (det är bara Pleo-administratören som kan ta bort TravelPerk-integrationen).

1. Logga in på Pleo och gå till Inställningar.

2. Klicka på Funktioner.

3. Klicka på Aktivera bredvid TravelPerk.

4. Klicka på Bekräfta.

5. Fyll i administratörsuppgifterna för TravelPerk för att godkänna anslutningen.

Klart! Kvittot läggs nu till i den relaterade utgiften automatiskt när en medarbetare betalar för en TravelPerk-bokning med sitt Pleo-kort. Pleo kan till och med matcha flera TravelPerk-kvitton (hotell, flyg, hyrbil etc.) till en enda kortbetalning. Det tar några minuter innan kvittot dyker upp i appen.

Så här kan en utgift med kvittot tillagt se ut i medarbetarens vy:

• I webbappen:

• I mobilappen:

Den här integrationen synkar ännu inte kostnadsställen från TravelPerk till Pleo. Det innebär att taggar fortfarande måste läggas till manuellt i Pleo. Men håll utkik efter framtida uppdateringar!