Vad ska du göra om du ser meddelandet om ""refresh token” eller “timeout"

Så här gör du om du ser ett meddelande i Pleo som säger att en uppdateringstoken är "ogiltig" (expired) eller "utgången", eller att det finns en "timeout" eller "timeout executing POST"

Orsaken:

Om det inte finns någon exportaktivitet mellan Pleo och Fortnox på mer än 31 dagar upphör anslutningen att gälla.

Lösningen:

Koppla bort och koppla ihop Pleo och Fortnox igen. Ta gärna skärmdumpar av dina inställningar i Pleo innan du kopplar bort integrationen.

Så här kopplar du bort: