Vad ska du göra om du ser meddelandet "Ogiltig verifikationsserie angiven"

Orsaken:

Exporten misslyckas på grund av att en Pleo-verifikationsserie har lagts till under fel budgetår i Fortnox.

Lösningen:

1. Kontrollera i Fortnox att du befinner dig i rätt räkenskapsår:

2. Skapa sedan en ny verifieringsserie för Pleo. Gör så här:

• Klicka på Inställningar.

• Klicka på Bokföring.

• Klicka på Verifikationsserier.

• Lägg till en Pleo verifikationsserie som du använder även för detta räkenskapsår och kryssa för rutan i kolumnen Manuell Kontering.