Pleo-doorverwijzingsprogramma

We hebben nu een doorverwijzingsprogramma! Hiermee kunnen Pleo-gebruikers Pleo aanraden aan andere bedrijven. Hier is wat praktische informatie over hoe het programma werkt en wat de beloningen en voorwaarden zijn.

Hoe het werkt

• De doorverwijzer (Pleo-gebruiker die Pleo aanraadt aan een ander bedrijf) kan de unieke doorverwijzingslink vinden in het Account-gedeelte van de app.

Beloning

Het doorverwijzingsprogramma biedt een tweeledige beloning: een voor de doorverwijzer en een voor het doorverwezen bedrijf.

De doorverwijzer ontvangt de voucher per e-mail zodra het doorverwezen bedrijf de financiële controle heeft doorlopen.

Verwijs iemand naar Pleo en hij of zij krijgt 2 maanden gratis op jaarabonnementen. Als bedankje ontvang je een Amazon voucher ter waarde van 200 euro.

Zodra het bedrijf dat u heeft doorverwezen een Pleo-account heeft aangemaakt en het verificatieproces heeft voltooid, nemen wij contact met u op via e-mail met een cadeaubon.

Als aan alle toelatingscriteria is voldaan, ontvangt de Verwijzer de Beloning binnen veertien (14) werkdagen na validatie van de verwijzing.

Algemene voorwaarden

• Het doorverwezen bedrijf moet het verificatieproces van Pleo voltooien en een eerste transactie realiseren.
  • Het doorverwezen bedrijf moet zijn geregistreerd in een van de volgende landen: Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Duitsland, Oostenrijk, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Portugal, Spanje en Zweden.
  • Er kan slechts één beloning per doorverwezen bedrijf worden toegekend. Dat betekent dat als meerdere personen van een bepaald bedrijf zich registreren bij Pleo via een doorverwijzingslink, er slechts één beloning wordt toegekend voor die doorverwijzing.
  • Als meerdere mensen hetzelfde bedrijf doorverwijzen naar Pleo en dat bedrijf Pleo in gebruik neemt, ontvangt de eerste die het bedrijf heeft doorverwezen de beloning.
  • Een persoon kan zo veel bedrijven doorverwijzen als hij of zij maar wilt. Er zit geen limiet aan het aantal beloningen dat een persoon mag ontvangen.
  • Voor het doorverwijzen van een bedrijf, moet een persoon een huidige gebruiker van Pleo zijn.
  • Het bedrijf dat je doorverwijst, mag geen bedrijf zijn waarbij je werkt, dat je runt of waar je eigenaar van bent.