Wat moet u doen als u een bericht ziet over "user division"?

De oorzaak:

Sommige van onze klanten gebruiken één Exact-login voor meerdere entiteiten of "administraties". Als u per ongeluk verbinding maakt met de verkeerde administratie bij het opzetten van de integratie, dan zal de export mislukken.

De oplossing:

1. Verbreek de verbinding met Exact Online op de pagina Boekhoudinstellingen in Pleo:

2. Koppel de Exact Online integratie opnieuw. Kies bij het opnieuw verbinden de juiste Exact-entiteit (waarin u al een Pleo-dedicated bankjournaalrekening, inkoopjournaal, etc. hebt ingesteld).