Kirjaudu sisään

Kirjaudu Pleoon työsähköpostisi, pääsy- ja tunnistuskoodin (joko tekstiviestin tai todennus-sovelluksen avulla).

Kirjaudu sisään

Hyvä tietää: Kun kirjaudut sisään onnistuneesti, sinulla on mahdollisuus luottaa tähän selaimen. Jos valitset tämän vaihtoehdon, voit ohittaa vahvistuskoodin syöttämisen, kun kirjaudut samalla selaimella sisään seuraavan vuoden ajan tai kunnes kirjaudut ulos aktiivisesti.

Onko sinulla ongelmia kirjautumisessa Pleoon?

Valitse kohta, jonka koet ongelmaksi ja seuraa vianmääritysohjeita: