Indsend Mastercard Overførselsservice (kun DK)

• Mastercard Overførselsservice skal underskrives af en person med underskriftsbemyndigelse
  • Vær ekstra opmærksom på trin 7

1. Besøg siden Overførselsservice på Mastercard.com
  2. Klik på Opret aftale
  3. Log ind med NemID eller MitID
  4. Tilføj dine kontaktoplysninger
  5. Vælg, hvem der skal underskrive aftalen, og tilføj de nødvendige oplysninger
    • Hvis det er dig, der underskriver, skal du vælge Tilføj dig selv
    • Hvis det er en anden, der underskriver, skal du vælge Tilføj en anden
  6. Tilføj kontooplysninger for den bankkonto, du ønsker at foretage overførsler fra
    • Sæt kryds ved Ja ud for Er virksomheden indehaver af kontoen?
  7. VIGTIGT! Vælg Pleo Technologies fra listen, og lad feltet med CVR-nummer stå tomt
    • Sæt kryds ved Nej ud for Er virksomheden selv dataleverandør?
  8. Bekræft alle oplysninger

Bemærk: Hvis du inviterer en anden til at underskrive aftalen, vil de modtage en e-mail.

Du modtager en e-mail, når banken har gennemgået ansøgningen, hvorefter du vil kunne opsætte automatisk opfyldning.

Hvis du har brug for det, finder du Pleos aftaleleverandørnummer her: 36 53 86 86