Sådan bruger du Storebox

Når du har aktiveret Storebox, vil du automatisk modtage digitale kvitteringer for køb, du har foretaget med dit Pleo-kort hos en af de mange forhandlere, der understøtter Storebox*. Storebox virker KUN med det fysiske Pleo-kort.

Denne artikel dækker:

• Admin: Sådan låser du op for Storebox funktionen

• Bruger: Sådan aktiverer du Storebox

• Vigtige oplysninger

Admin: Sådan låser du op for Storebox funktionen

For at dine kollegaer kan gøre brug af Storebox funktionen, er det vigtigt, at du som admin først låser op for Storebox funktionen. Følg blot videoen nedenfor.

Bruger: Sådan aktiverer du Storebox

Når din Pleo-admin har aktiveret Storebox funktionen, vil du blive bedt om at aktivere Storebox for dit Pleo-kort, næste gang du logger ind på Pleo.

Følg disse simple trin for at aktivere Storebox for dit Pleo-kort:

1. Log ind på Pleo på din telefon.

2. Klik på "profil ikonet" nede i højre hjørne.

3. Klik "Power ups".

4. Aktiver Storebox.

Vigtige oplysninger❗

Vær opmærksom på, at ikke alle butikker understøtter Storebox. Kvitteringen vil ikke automatisk blive matchet din udgift i Pleo, hvis du foretager et køb i en butik, der ikke understøtter Storebox. Derfor skal du være særligt opmærksom på den notifikation, du modtager efter et køb fra Pleo-appen – den vil fortælle dig, om kvitteringen automatisk er blevet matchet købet, eller om du skal tage et billede af den.

Hvis du er i tvivl, er det bedst at beholde kvitteringen.

*Storebox understøttes i øjeblikket af mere end 5.000 forhandlere, herunder Arnold Busck, BAUHAUS, Bilka, Carls Jr., BR, Føtex, Harald Nyborg, OIL! tank & go, Illum, Lagkagehuset, Matas, MENY, Min Købmand, Netto, Paw Sko, Politiken Plus Butik, Salling, SKORINGEN, SPAR, Starbucks, thansen, TOYS"R"US, TV 2, Uno-X, zjoos, A-Z og ABC Lavpris.