Introduktion til partnerportalen

Hvad er partnerportalen?

Partnerportalen er hvor vores partnerrevisorfirmaer kan få adgang til deres kunders Pleo-konti. Mens nogle virksomheder fører deres regnskab internt, er mange virksomheder afhængige af hjælp fra eksterne revisionsfirmaer til at administrere forretningsudgifter.

Visse af de klienter man har som parterrevisor bruger måske allerede Pleo. Men for dem, der ikke gør det, kan man som partner tilbyde rabatpriser på betalte Pleo-abonnementer.

Her kan du se hvordan portalen ser ud når du logger ind med administratoradgang:

Hvorfor har jeg brug for at få adgang til kundernes Pleo-konti?

Afhængigt af den type adgang, klienten har givet dig, kan du via Partnerportalen:

Hvordan kan jeg blive partner?

Du kan ansøge om at blive Pleo-partner på denne side. Så snart du har tilmeldt dig, får du en e-mail med et forudindspillet webinar, der forklarer, hvordan vi arbejder med partnere. Når du har set webinaret, modtager du en opfølgende e-mail med en foreløbig aftale.

Hvad skal jeg gøre, når jeg er blevet partner?

Sådan gør du:

Ok, jeg er nu en Partner. Kan jeg også håndtere min egen virksomhed hos Pleo?

Ja, det kan du da! Du gør dette sådan:

1. Gå til siden Kunder i Partnerportalen.

2. Klik på banneret, hvor der står "Opret konto nu".