Hvad skal du gøre, hvis du ser meddelelsen "the selected cashbook should either have the allowed entry types set to ‘All’ or 'Journal Entry’"

Årsagen:

I e-conomic har den journal, der er oprettet for Pleo, den forkerte posteringstype.

Løsningen:

1. Åbn E-conomic

2. Gå til Kassekladder og vælg den du bruger for Pleo.

3. Klik på "Andre muligheder" og vælg "Opsætning af kassekladde".

4. I menuen som kommer op vælger du Posteringer.

5. Klik på rullemenuen under "Tilladte posteringstyper" og vælg "Alle".

6. Klik på "Gem".