Hvad skal du gøre, hvis du ser meddelelsen "E-conomic responded with access denied" (adgang nægtet) eller "We are getting unauthorised messages from e-conomic"

Der er fire potentielle årsager, der kan føre til denne fejlmeddelelse.

Årsagen 1: Eksporten mislykkes da den tilknyttede e-conomic konto er på en intern aftale og ikke en ekstern aftale.

E-conomic ændrede deres abonnementer tilbage i 2021, som gør at det kun er muligt at få adgang til integrationer (inklusiv den med Pleo), hvis man er på en ekstern aftale med e-conomic. Det er derfor vigtigt, at du er på den eksterne aftale, hvis du vil anvende den direkte integration til Pleo.

Løsningen:

Dine muligheder for at synkronisere dine Pleo udgifter med e-conomic i dette tilfælde, er enten at:

• Få din partner til at opgradere din e-conomic aftale fra en intern aftale til en ekstern aftaleHvis du allerede har en ekstern aftale, bedes du kontakte e-conomic og give dem oplysninger om den person, der skal have adgang til eksport.

eller

• Oprette dit eget Pleo brugerdefinerede CVS format, og uploade det manuelt til e-conomic.

Årsagen 2: Din organisation er omfattet af en ekstern aftale, men at den specifikke person, der forsøger at eksportere, ikke har det korrekte adgangsniveau i e-conomic.

Løsningen:

Kontakt din e-conomic-administrator og/eller e-conomics tekniske support for at finde ud af, hvilken rolle du skal bruge for at kunne administrere API-eksport.

Årsagen 3: Din organisation har en ekstern aftale, men har stadig ikke integrationsadgang.

Løsningen:

Kontakt e-conomics supportteam for at finde ud af, hvorfor din eksterne licens ikke tillader eksporten.

Årsagen 4: En midlertidig fejl har fået eksporten til at mislykkes.

Løsningen:

Hvis du er sikker på, at årsagen ikke er eksempel 1, 2 eller 3, kan du prøve at frakoble og tilkoble din e-conomic-integration. Det burde få det til at virke igen!