Hvad er administration af flere enheder?

I denne artikel beskrives følgende:

Fordelene ved administration af flere enheder

• Få et centralt overblik over dine virksomhedsudgifter

Med administration af flere enheder kan administratorerne hurtigt se 1) hvor mange penge, der bruges af de forskellige enheder, og 2) hvor mange penge der er tilgængelige for hver enkelt enhed i deres respektive Wallets. Det er især nyttigt for økonomiafdelinger, der administrerer forbrug på tværs af enheder.

• Opret teams med medarbejdere på tværs af forskellige enheder

Forestil dig, at Head of Marketing i din virksomhed har base i Storbritannien (og derfor er en del af din britiske Pleo-enhed). Samtidig sidder marketingteamet spredt over flere kontorer i Berlin og København. Med teamfunktionen 'Virksomhed med flere enheder' i Pleo kan Head of Marketing gennemgå alle marketingrelaterede Pleo-udgifter, selvom vedkommende er ansat i en anden enhed.

Hvad koster administration af flere enheder?

Som angivet på vores side med priser:

• Med et Essential-abonnement kan du tilknytte to enheder uden ekstra omkostninger.

• Advanced-abonnementet inkluderer et ubegrænset antal enheder uden ekstra omkostninger.

Hvis en virksomhed aktiverer Virksomhed med flere enheder, sendes der så en samlet regning til moderselskabet, eller får hver enkelt enhed deres egen regning? Generelt faktureres hver enhed separat. Når det er sagt, kan du drøfte dine præferencer med din dedikerede Account Manager. Er du ikke sikker på, hvem din Customer Success Manager er? Kontakt vores supportteam, så sætter de dig i kontakt med den rette person.

Sådan kommer du i gang

Administratorer kan anmode om opsætning af en virksomhed med flere enheder i Pleo-webappen. Sådan gør du:

1. Klik på virksomhedens navn i øverste venstre hjørne.

2. a) Administratorer, der endnu ikke har adgang til funktionen Virksomhed med flere enheder, kan klikke på 'Flere virksomheder?' eller på plusikonet:

b) Administratorer, der allerede anvender funktionen Virksomhed med flere enheder, men som gerne vil tilføje en ekstra enhed, skal klikke på plusikonet:

c) Administratorer af flere revisionsvirksomheder, der også håndterer bogholderi for deres kunder, men som endnu ikke anvender funktionen Virksomhed med flere enheder, skal klikke på 'Flere virksomheder?' eller på plusikonet:

3. Vælg, om du vil tilføje en ny enhed eller flette sammen med én, der allerede har en Pleo-konto:

4. Vent op til tre hverdage på, at din Account Manager kontakter dig for at bekræfte opsætningen af din virksomhed med flere enheder. Sådan kan administratorer skifte mellem enheder

Sådan kan administratorer skifte mellem enheder

Når funktionaliteten er blevet aktiveret for to eller flere enheder, vil alle administratorer fra de pågældende enheder let kunne skifte mellem dem. Administratorer er de eneste, der har det fulde overblik over alle enheder. Det betyder også, at det ikke er muligt at udpege en administrator med begrænset adgang (til f.eks. en enkelt enhed).

1. Log på Pleo-webappen.

2. Klik på enheden i øverste venstre hjørne.

3. Klik på en anden enhed for at skifte visning:

Sådan kan administratorer få vist deres egne kort og udgifter

Sådan kan administratorer få vist deres egne kort og udgifter

Selvom administratorer har adgang på tværs af enheder, vil deres egne Pleo-kort og respektive udgifter være knyttet til én enkelt enhed.

• Sådan ser du dine egne kort:

1. Uanset hvilken enhed du kigger på, kan du klikke på dit profilbillede i nederste venstre hjørne.

• Sådan ser du dine egne udgifter:

1. Gå til den enhed, du til hører (den med et husikon ud for):

2. Klik på fanen Udgifter.

3. Hvis du kun vil se dine udgifter, skal du klikke på "Bruger", skrive dit navn og klikke på "Anvend":

Hvis du kun vil se dine udgifter, skal du klikke på "Bruger", skrive dit navn og klikke på "Anvend":

Sådan ser flere en virksomhed med flere enheder ud for bogholdere

Inden du læser denne sektion, er det vigtigt at bemærke følgende:

• Visningen Virksomhed med flere enheder er beregnet til eksterne bogholdere og ikke for partnerbogholdere.

• En ekstern bogholder skal have en separat invitation fra hver enkelt enhed for at kunne få en samlet visning over en virksomhed med flere enheder.

Skift mellem enheder se ud på samme måde som for administratorer:

1. Klik på virksomhedens navn i øverste venstre hjørne.

2. Klik på forskellige enheder for at skifte mellem dem. På baggrund af antallet af manglende kvitteringer og udgifter i eksportkøen kan du også få en idé om, hvilke kunder der muligvis har brug for hjælp:

På baggrund af antallet af manglende kvitteringer og udgifter i eksportkøen kan du også få en idé om, hvilke kunder der muligvis har brug for hjælp:

3. Når forskellige kunder er en del af samme virksomhed med flere enheder, grupperer vi dem sammen i en bogholdervisning (f.eks. to virksomheder, der er grupperet under sektionen "En ny organisation" i nedenstående video).

Visningen i dette eksempel gælder for en revisionsvirksomhed, der har deres egen Pleo-konto, ud over at de hjælper kunder med deres Pleo-konti:

Visningen i dette eksempel gælder for en revisionsvirksomhed, der har deres egen Pleo-konto, ud over at de hjælper kunder med deres Pleo-konti:

Sådan opretter du et team på tværs af flere enheder

Har du brug for at oprette et team med medarbejdere fra forskellige enheder? Når Virksomhed med flere enheder er aktiveret, kan du bare sætte et team op på samme måde, som du normalt ville gøre det. Du bliver bedt om at bekræfte, at du ønsker, at der skal være tale om et team på flere enheder:

Du bliver bedt om at bekræfte, at du ønsker, at der skal være tale om et team på flere enheder:

Alle kan være en del af et team på flere enheder og blive godkender af et team på flere enheder – også selvom deres rolle er medarbejder og ikke administrator. En godkender kan se udgifter fra et team på flere enheder ved at bruge sine almindelige loginoplysninger, dvs. uden at det er nødvendigt at skifte frem og tilbage.