Fjern forbindelsen mellem et revisionsselskab (partner) og en virksomhed hos Pleo

Fra kundens side - altså virksomheden:

Kun en administrator har adgang til at fjerne en partnerrevisionspraksis (altså at fjerne deres adgang til virksomhedskontoen). Man gør dette således:

1. Log ind på Pleo webappen.

2. Klik på "Brugere".

3. Klik på "Bogholder".

4. Klik på de tre prikker ud for navnet på revisionsselskabet, og klik derefter på "Fjern forbindelse".

Ændre din revisors adgangsniveau, hvis du er kunde

Følg de samme trin som ovenfor, idet du klikker på "Skift adgangsniveau" i stedet for "Afbryd forbindelse".

Fra partnerens side - altså revisionsselskabet:

Kun en administrator af revisionsselskabet har adgang til at fjerne en kunde.

1. Log ind på Pleo web-appen.

2. Klik på "Partnerportal".

3. Klik på "Kunder".

4. Under fanen Mine kunder skal du klikke på de tre prikker i højre side.

5. Klik på "Se detaljer".

6. Under Indstillinger skal du klikke på "Fjern kunde".

7. Klik på "Bekræft".

OBS:

Det er ikke muligt at fortryde dette senere - uanset hvilken side som brød forbindelsen.

Andre søgte også efter:

• Hvordan kan jeg fjerne en klient?

• Hvordan kan jeg fjerne en kunde?

• Hvordan kan jeg fjerne en bogholder?

• Hvordan kan jeg fjerne en revisor?