Sådan bruger du Pleos åben API

Hvad du skal bruge for at komme i gang

1. Advanced-abonnement

2. Hjælp fra en softwareudvikler

3. Den seneste dokumentation fra https://developers.pleo.io/reference/introduction

4. Et aktivt token (se nedenfor)

Sådan oprettes et token

1. Åbn Pleo-webappen, og gå til dine "Indstillinger".

2. Klik på "Åben API".

3. Klik på "Opret token" i øverste højre hjørne.

4. Tokenet vises kun én gang, så det er vigtigt at kopiere og gemme det et sikkert sted. Du må ikke dele API-nøgler på offentligt tilgængelige områder.

Hvad gør du, når tokenet udløber

Du kan altid kontrollere udløbsdatoen for tokenet på API-siden i Pleo. Da tokenet ikke fornyes automatisk, skal du slette det gamle token og oprette et nyt. For at undgå fejl skal du huske at opdatere API-tokenet i eventuelle regnskabsprogrammer eller tredjepartsværktøjer.

Sådan sletter du et token

1. Gå til siden "Åben API".

2. Find det token, du vil slette, og klik på "Slet" i højre side.

3. Klik på "Ja, slet token" for at bekræfte (og deaktivere) tokenet permanent.

Har du brug for hjælp?

Hvis du ikke kan finde det, du har brug for, i vores dokumentation, eller hvis du har feedback, kan du kontakte os på [email protected].