Vi er glade for at kunne tilbyde dig en direkte integration til Dinero, så du kan være sikker på, at alle dine transaktioner havner det rigtige sted, når du bogfører udgifter.

Sådan forbinder du Dinero og Pleo

1. Klik på dit navn i nederste venstre hjørne, og vælg Indstillinger.

2. Gå til Regnskab.

3. Vælg Dinero Online blandt de tilgængelige muligheder (klik på Se alle, hvis den ikke vises).

4. Følg trinnene for at få dit virksomheds-ID fra Dinero, kopiér det, og sæt det derefter ind i Pleo.

Sådan opsætter du Dinero Online

1. Log ind på din Dinero-konto.

2. Vælg Regnskab, gå til Kontoplan, og klik på Opret konto.

3. Vælg Beholdning og herefter et ledigt nummer mellem 55000 og 55999.

4. Giv kontoen navnet “Pleo”.

5. Hvis du ønsker at bruge Pleos Pocket-funktion, skal du gentage processen for at oprette en ny konto i Dinero til en Pocket-konto.

6. Gå herefter til opsætningssiden i Pleo og vælg en indbetalingskonto fra rullemenuen.

7. Vælg en Pocket-konto (hvis du bruger Pleo Pocket).

8. Vælg en konto til tilbagebetalinger (hvis du bruger Pleo Pocket).

Sådan eksporterer du udgifter

Når du har sat det hele op, kan du eksportere dine udgifter. Bemærk, at posteringer fra Pleo sendes til din bilagsoversigt og ikke din kassekladde. Med andre ord vil kunne se dine udgifter i Dinero i menuen Bogføring under Bilagsoversigt.

Godkend udgifterne ved at følge nedenstående procedure:

• Sørg for, at du er i menuen Bogføring under Bilagsoversigt.

• Klik på udgiften, hvorefter den vil åbne sig.

• Scroll ned og klik på Godkend.

Tip: Når du har åbnet en udgift og godkendt den, kan du bare klikke på Næste bilag og godkende den næste udgift.

Andre vigtige indstillinger 🛠️