Opsætning af dit to-faktor-login

Stærk kundeautentifikation (SCA) er nødvendigt for at sikre din Pleo-konto. Vi kalder det også to-faktor-login.

Når du logger ind på Pleo, skal du indtaste:

1. Din e-mailadresse

2. En 4-cifret adgangskode

3. En 6-cifret autentificeringskode (dvs. to-faktor-autentificering), der sendes enten via SMS eller en autentificeringsapp. I denne artikel forklares det, hvordan du konfigurerer og skifter mellem godkendelsesmetoderne.

Sådan vælger du SMS-kode

1. Klik på den e-mail, der inviterer til Pleo

2. Klik på "Fortsæt i webappen"

3. Indtast dine oplysninger

4. Vælg en 4-cifret adgangskode

5. Indtast dit telefonnummer

6. Indtast den 6-cifrede godkendelseskode, der er sendt via sms

7. Accepter Pleos brugsbetingelser

Hvis SMS-koden ikke kommer igennem:

• Kontrollér venligst, at dit telefonnummer er korrekt

• Sluk og tænd din mobiltelefon igen

• Sæt telefonen i flytilstand midlertidigt for at genstarte signalet, og prøv derefter at sende koden igen

• Kontroller, om din telefonoperatør blokerer for reklamebeskeder til dit nummer

Hvis intet af dette virker, bedes du kontakte vores supportteam.

Sådan vælger du en authenticator-app

Før du følger disse trin, skal du sikre dig, at du har downloadet en autentificeringsapp til din mobil. Vi anbefaler, at du bruger enten Google Authenticator eller Authy.

1. Følg de samme trin som ovenfor, men undgå telefonnummerfeltet, og klik i stedet på "Brug autentificeringsappen", efter du har indtastet din adgangskode.

2. Brug autentificeringsappen på din mobil til at scanne QR-koden. Dette tilføjer Pleo til din autentificeringsapp.

3. Klik på "Fortsæt" i din webbrowser og indtast den 6-cifrede bekræftelseskode fra autentificeringsappen.

Sådan ændrer du din godkendelsesmetode

Hvis du vil opdatere dit telefonnummer eller skifte mellem SMS- og autentificeringsmuligheder, kan du læse denne artikel.