Hvordan (og hvornår) tilføjes moms til din Pleo faktura

Som tjenesteudbyder er Pleo forpligtet til at opkræve moms af de leverede tjenesteydelser.

Med hovedsæde i Danmark opkræver vi 25% moms i henhold til dansk lovgivning.

• For organisationer registreret i Danmark

Dine fakturaer (under faktureringssiden i Pleo) vil indeholde 25% moms.

• For organisationer registreret i andre EU-lande

Pleo tilbyder omvendt betaling af moms. Med omvendt betaling af moms opkræves der ingen moms af Pleo. I stedet skal din virksomhed indberette moms til de lokale myndigheder. For at kvalificere dig til omvendt moms skal du blot sikre dig, at du har oplyst et momsnummer (under Faktureringsoplysninger):

• For organisationer registreret i Storbritannien og på De Kanariske Øer

Dine fakturaer vises med 0% moms på grund af handelsreglerne.

• For organisationer registreret i Spanien (og andre lande, hvor der kræves ekstra skridt)

I nogle lande, f.eks. Spanien, skal din organisation foretage et yderligere skridt for at være berettiget til omvendt betaling af moms (dvs. levering af tjenesteydelser "inden for Fællesskabet").

I Spanien skal du for at være berettiget til inversión de sujeto pasivo indsende formularen Modelo 036, hvilket resulterer i et dokument med titlen "Acuerdo de alta en el registro de operadores intracomunitarios."

Du behøver ikke at sende Pleo denne type dokument, før vi fjerner momsen fra din fakturering. Men hvis du endnu ikke er berettiget til omvendt betaling af moms, skal du give os besked hurtigst muligt. Ellers skal vores Compliance-team verificere din organisation helt fra bunden, hvilket kan tage op til tre måneder.