Hvis ikke du kan fakturere din Pleo-konto pga. manglende midler i din Pleo Wallet, får du vist en skærm, der giver dig tre muligheder:

1. Overfør penge til din Wallet: Du får vist dine bankoplysninger, så du kan foretage en bankoverførsel til din Pleo-konto. Bemærk, at det kan tage et par minutter før overførslen kan ses på din Pleo-konto.

2. Annuller konto: Der sendes en chat-besked til vores support-team, så du kan få hjælp til at lukke din konto.

3. Du kan også nemt kontakte vores supportteam, hvis du har yderligere spørgsmål, ved at trykke på "Tal med os" nederst på siden.

Når du har lavet overførslen, får du vist følgende skærm. Så snart overførslen er gennemført, kan du bruge Pleo igen.