Sådan overfører du penge til dine kunders Pleo-konti

Vi anbefaler, at du overfører penge til dine kunders Pleo Wallet, lige så snart deres virksomhed er blevet verificeret.

Hvis du ikke har beføjelser til at gøre dette på din kundes vegne, anbefaler vi, at du inviterer en administrator, der kan håndtere deres konto. Se he, hvordan du gør det.

Overførsler bør udelukkende komme fra virksomhedens bankkonto i form af en almindelig bankoverførsel.

For at overføre penge skal du blot gå til Wallet i hovedmenuen og klikke på Overfør penge, hvorefter du vil kunne se dine Pleo-bankoplysninger. Åbn din onlinebank i en ny fane, og foretag en bankoverførsel med de nye kontooplysninger.

Det var alt! Du modtager en e-mail, lige så snart pengene er landet i din kundes Pleo Wallet.

Sådan her ser bankoplysningerne, der skal anvendes til overførslen, ud i webappen: