Sådan føjer du administrator(er) og brugere til Pleo på vegne af et revisionsfirma.

Den første administrator

Den første person, du inviterer til din kundes konto, får administratoradgang.

Det betyder, at de kan tilføje brugere, organisere afdelinger, overføre penge til virksomhedens Wallet, bestille kort og generelt have fuld kontrol og overblik over kontoindstillingerne.

Denne kontaktperson kan tilføjes enten under eller efter verificeringsprocessen.

Når kundens virksomhed er verificeret, skal du (eller administratoren) opsætte brugere i Pleo. Her kan der være tale om en håndfuld medarbejdere eller – endnu bedre – hele virksomheden!

Tilføj brugere

1. Gå til Brugere
  2. Klik på Tilføj brugere
  3. Følg instruktionerne

Praktisk tip! En hurtig måde, hvorpå du kan tilføje flere brugere på én gang, er ved at kopiere/indsætte navne og e-mailadresser. Når du trykker på Inviter, bliver der sendt en e-mailinvitation til dem alle sammen.

Godt at vide:

• Hvis invitationen mislykkes, skal du dobbelttjekke, at der ikke er mellemrum foran eller bagved e-mailadresserne.
  • Lige så snart en medarbejdere accepterer deres invitation, vil de få adgang til et virtuelt Pleo-kort, som de kan aktivere med det samme i Pleo-appen.

Flere administratorer

Du kan have flere administratorer i én virksomhed, og du kan også til enhver tid tilføje eller fjerne administratorer efter behov.

1. Inviter brugeren til Pleo
  2. Gå til Brugere
  3. Vælg profilen for den bruger, du vil gøre til administrator
  4. Skift deres rolle til administrator