Sådan opsætter du integrationen med Billy

Vi er glade for at kunne tilbyde en direkte integration med Billy, så du kan være sikker på, at alle dine transaktioner ender det rigtige sted i dit regnskab.

Sådan sætter du integrationen op

• Log ind på Billy.

• Gå til Indstillinger, Regnskab og derefter Rediger kontoplan.

• Opret en ny konto og navngiv den Pleo, og vælg kontogruppen "5700 - Bank- og kontantbeholdninger". Indtast et kontonummer, der ikke er i brug.

• Naviger til Bogføring, klik på Kassekladde, og vælg herefter Opret ny kassekladde.

• Navngiv den nye kasseklade Pleo, og vælg den tidligere oprettede konto under Standardmodkonto.

• (Hvis du ikke kan oprette en ny kassekladde, skal du gå til Brugerindstillinger, og aktivere Understøt flere kassekladder.)

• Gå til Indstillinger, Adgangsnøgler og derefter Opret adgangsnøgle. Navngiv nøglen Pleo, og tryk på Opret.

Forbind Billy og Pleo

• Log ind på Pleo.

• Klik på Indstillinger.

• Gå til sektionen Regnskab.

• Vælg Billy Online fra listen over mulige regnskabsprogrammer.

• Følg trinnene eller videoen i artiklen, til at få nøglen til din API-integration i Billy, og kopiér den ind i Pleo.

Andre vigtige indstillinger