Fetch: Privatliv og sikkerhed

Pleo kan hjælpe dig med at vedhæfte online-kvitteringer direkte fra din indbakke. For at kunne gøre det skal der oprettes direkte forbindelse til din e-mail konto,. Denne artikel indeholder en oversigt over sikkerheds- og privatlivsaspekterne ved at udføre integrationen og til slut hvordan du konfigurerer Fetch.




Vores tiltag for at sørge for sikkerheden af vores infrastruktur

Pleo-appen og dens eksterne infrastruktur bliver regelmæssigt vurderet for at sikre, at vi altid kan og lever op til højeste branchestandarder. Dette omfatter såkaldte “penetrationstests” (check af din cyber-sikkerhed) og eksterne vurderinger for at identificere ethvert svagt område.

Derudover er Pleo PCI DSS-certificeret, og vi skal derfor overholde alle krav, som PCI Security Standards Council har angivet.

Mest almindelige spørgsmål

Hvordan garanterer vi overholdelse af datasikkerhedslove? 

Pleo må kun og kan kun få adgang til brugerdata med henblik på at muliggøre automatisk hentning af e-mails, hvis vi har fået tilladelse til det. Kommunikationen krypteres fuldstændigt, og e-mails analyseret for at hente kvitteringer, men læses aldrig af en person.

Vi behandler ingen personlige oplysninger i længere perioder end hvad der er nødvendigt for at opfylde formålet, og vores kunders data behandles aldrig til andre formål end hvad der er angivet i vores Privatlivspolitik. Personlige oplysninger kan blive analyseret i forbindelse med søgningen af kvitteringer i e-mails, men de opbevares og gemmes ikke på vores servere.


Husk, at Pleo-brugeren skal være logget ind på sin e-mail konto og give de tilladelser, som e-mailudbyderen anmoder om, før systemet kan aktiveres, da de er nødvendige for at kunne levere tjenesten.


Hvilke data henter vi fra din indbakke?
Kun kvitteringer. Afhængigt af det format, kvitteringerne sendes i, henter vi enten den vedhæftede fil fra en e-mail (f.eks. når en faktura er vedhæftet som en PDF), eller vi konverterer brødteksten i en e-mail til en PDF og henter den.


E-mails, som i høj grad ligner en kvittering
Vi har udviklet et program, der hurtigt afgør om din e-mail er eller indeholder en kvittering. Det fungerer oftest upåklageligt, men fra tid til anden kan det ske at det finder et dokument, som ligner en kvittering , men som ikke er det. Det kan f.eks. være en forsendelsesbekræftelse. I så fald uploader vi stadig kvitteringen til Pleo, men du kan nemt fjerne den igen fra appen.


Bemærk, at der er nogle få ting, som skal gøre sig gældende, før vi downloader en kvittering. Den skal f.eks. altid indeholde forhandlerens navn og det præcise købsbeløb. På den måde sikrer vi, at der aldrig hentes irrelevante e-mails.


Gemmer vi dine e-mails i vores database?
Nej, det gør vi ikke. Det eneste, vi gemmer i vores database er den faktiske kvittering, som også uploades til Pleo. Eventuelle kvitteringer, som vi scanner igennem undervejs eller andre oplysninger fra din indbakke vil ikke blive gemt.


Bliver mine almindelig e-mails nogensinde læst af andre personer?
Nej, det gør de ikke. . For det første vil vi absolut ikke have det godt med at gøre det. - det er også fuldstændig i modstrid med e-mail udbyderens vilkår og betingelser for integrationer.


Kan jeg tilbagekalde adgang til min indbakke?
Ja, det kan du til enhver tid! Du kan tilbagekalde Pleo’s adgang til din indbakke når som helst enten via Pleo’s mobilapp (Gå til Power-ups under dine indstillinger) eller via din e-mailudbyders administratorindstillinger.


Hvor kan jeg rapportere en sikkerhedsrisiko, jeg har oplevet?
I tilfælde af at du oplever en sikkerhedsrisiko, skal du rapportere den til os her. Vi giver indgående rapporter højeste prioritet.


Hvem har adgang til min kvitteringsindbakke?

Når Fetch finder en kvittering, der umiddelbart matcher en udgift, men Fetch ikke er helt sikker, bliver kvitteringen sendt til din kvitteringsindbakke hos Pleo. Denne kvitteringsindbakke er privat, og kun du kan se kvitteringer i din indbakke. Det er kun, når du manuelt føjer kvitteringen fra kvitteringsindbakken til en udgift, at din regnskabsafdeling vil være i stand til at se kvitteringen. Kvitteringerne i kvitteringsindbakken slettes automatisk efter 30 dage. Alternativt kan du manuelt slette eventuelle irrelevante kvitteringer. Læs mere om, hvordan du tilføjer kvitteringer fra kvitteringsindbakken.


Er du klar til at komme i gang?

Læs mere om, hvordan du konfigurerer Fetch.


Var denne artikel nyttig?

Fantastisk!

Tak for din feedback

Beklager, at vi ikke var nyttige

Tak for din feedback

Fortæl os, hvordan vi kan forbedre denne artikel!

Vælg mindst én af grundene
Captcha-bekræftelse er påkrævet.

Feedback sendt

Vi sætter pris på din indsats og vil forsøge at rette artiklen

Har du brug for mere hjælp? Kontakt os.

Log ind, og klik på "?" i nederste højre hjørne for at chatte med os. Har du problemer med at logge ind? Find ud af, hvorfor du ikke kan logge ind.