Hvis du ikke modtager notifikationer fra din Pleo-app, kan det skyldes forskellige ting.

Tjek først, at du har aktiveret de rigtige indstillinger:

• Gå til Indstillinger på din telefon.

• Vælg Notifikationer.

• Klik på Pleo.

• Slå Tillad notifikationer til.

Når du har gjort det, skal du også tjekke, at du har slået notifikationer til i Pleo-appen:

• Gå til Konto.

• Klik på Generelt.

• Vælg Notifikationer.

• Aktivér notifikationer både for e-mail og mobil.

Hvis du stadigvæk ikke modtager notifikationer, skal du tjekke, om din Pleo-app er opdateret til den nyeste version. Den nemmeste måde at gøre dette på er helt enkelt ved at slette appen og downloade den igen.

Hvis du efter alt det stadigvæk ikke modtager notifikationer i realtid fra din mobilapp, bedes du kontakte os via chatten i appen eller ved at sende os en e-mail på support@pleo.io, hvorefter vi vil undersøge sagen nærmere for dig.