Du kan tilføje moms i Pleo ved at oprette en momskode og knytte den til en bestemt kategori.

Sådan finder du dine momskoder

• Klik på dit profilbillede i nederste venstre hjørne, og vælg Indstillinger.

• Gå til Regnskab.

• Vælg dit regnskabssystem.

• Tilføj alle momskoderne i tabellen.

• Gå til fanen Kategorier, og tildel hver kategori en momskode.

Hvis du integrerer med et regnskabssystem

Hvis du bruger en integration til et regnskabssystem, vil du ikke kunne se momstabellen ovenfor (medmindre det er et svensk regnskabssystem). I det tilfælde, skal du gøre følgende:

• Klikke på fanen Kategorier under Regnskab.

• Når du vælger en kategori, vil momsreglerne blive afgjort af dit regnskabssystem.

Når momskoden er blevet tilføjet en kategori, vil alle udgifter i kategorien blive tildelt denne momskode. Du kan til enhver tid redigere hver udgift enkeltvis, når du eksporterer dem, hvis det skulle vise sig at være nødvendigt.