Åtkomst som bokförare är för externa redovisningskonsulter eller revisorer som är anlitade av ditt företag. Om du sköter bokföringen för flera företag har vi gjort det enkelt att hantera flera konton och exportera inställningar med en enda inloggning.

Hur man använder Pleo som bokförare

1. Logga in med din bokförares e-postadress

2. Under din profilbild, byt vy till rätt klient.

3. Pleo uppdateras automatiskt med rätt företag

Här är allt du kan göra som extern bokföringsansvarig i Pleo

Observera att externa bokförare och revisorer inte kan spendera med Pleo-kort. Om din redovisningskonsult / revisor ska ha möjlighet att spendera på ditt företags vägnar genom Pleo, lägg till dem som Administratörer i stället.