Var hittar jag Pleo produktsupport?

Den här artikeln handlar om hur du får teknisk hjälp från Pleos supportteam.

I den här artikeln kommer vi att ta upp följande:

Hjälpcentret för Pleo

Pleos hjälpcenter (som du befinner dig på just nu) täcker den största majoriteten av produktinformation och instruktionsguider. Klicka här för att gå till startsidan för hjälpcentret och/eller använd sökfältet för att skriva in din specifika fråga. Du kan också ändra språket i det övre högra hörnet:

Chatt

Om du inte hittar vad du letar efter i hjälpcentret är det nästa alternativ att chatta med oss. Chatt är tillgängligt för kunder med betalabonnemang. Om din organisation har en gratis Pleo-plan, vänligen kontakta oss via e-mail.

Vi rekommenderar vår chatt framför e-mail då du får ett snabbare svar. Den genomsnittliga svarstiden på chatten är mindre än 20 minuter, medan svar via e-mail kan ta flera timmar. Om de automatiska svaren i chatten inte hjälper skickas du vidare till en riktig, levande människa!

Bra att veta: Du måste vara inloggad för att kunna starta en chatt.

Här kan du hitta livechatten:

• I Pleos mobilapp öppnar du chattfunktionen i kontosektionen:

• I Pleos webbapp klickar du på frågetecknet '?' i det nedre högra hörnet:

E-mail

Om du föredrar e-mail framför chatt och inte har något emot att vänta lite längre på ett svar, vänligen kontakta oss på [email protected].

Personlig kundansvarig

Om din plan inkluderar en personlig kundansvarig, kontakta honom eller henne för att diskutera din övergripande installation, dina mål med att använda Pleo, bokföringsbehov och/eller eventuell feedback (alltid uppskattat). Är du inte säker på vem som är din personlig kundansvarig? Meddela oss via chatt eller e-post, så kommer någon från Pleo att sätta dig i kontakt med dig.

Andra personer sökte efter

• Kontakta Pleo

• Pleos support

• Telefonnummer till Pleo

• Hjälpcenter