Markera utgift som privat

Om du av misstag har använt ditt Pleo-kort för en privat utgift:

1. I Pleo-appen, välj utgiften du vill markera som privat
  2. Tryck på menyn med tre punkter
  3. Tryck på Markera som privat utgift

Bra att veta:

• Det går inte att markera en utgift som privat när den har behandlats. Om så är fallet, kontakta din attestansvarige eller administratör.
  • De privata utgifterna kommer inte att regleras genom Pleo, kontakta din administratör för att ta reda på din regleringsprocess.
  • För administratörer:
    • Bara kortinnehavaren kan markera en utgift som privat
    • Det är inte möjligt att reglera privata utgifter via Pleo-appen, vi rekommenderar att reglera saldot utanför Pleo.